icon icon icon icon icon icon icon
Menu

Recepten

Creamy Cheesecake

Creamy Cheesecake

Nodig:
Bodem
- 200 g roomboterkoekjes
- 80 g boter

Vulling
- 1 vanillestokje
- 900 g verse roomkaas
- 250 g suiker
- 115 g Creamy Moments
- 5  eieren
- 30 g bloem

Opties voor garnering
- 1 bakje Fris en Fruitig van Bieze in diverse smaken
- vers fruit mengen met Creamy Moments of een laag Creamy Moments en daar boven op vers fruit

Extra nodig
- springvorm van 24 cm doorsnede
 

Voor op een feestje of voor de visite iets lekkers aanbieden, maak dan deze heerlijke Creamy Cheesecake die je lekker kan bedekken met bijvoorbeeld vers fruit!

Aan de slag:
Verwarm de oven voor op 130 ºC.
Smelt de boter.
Verkruimel, voor het deeg, de koekjes en meng met de gesmolten boter.
Vet de taartvorm in met een beetje boter en druk de koekkruimels er stevig in.
Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit.
Meng, voor de vulling, alle ingrediënten in de keukenmachine tot een gladde massa.
Schep de vulling op de kruimelbodem.
Bak de cake in circa 2 uur in de voorverwarmde oven. Laat de taart afkoelen na het bakken.
Haal de taart uit zijn vorm.

Voor de garnering kan je vers fruit gebruiken gemengd met Creamy Moments!

 
 

Andere lekkere Creamy Moments recepten